Novi proizvodi

Majkrosoft: Novi Ofis od sjutra dostupan u Crnoj Gori

1504office365ok
K
ompanija Majkrosoft Crna Gora predstavlja Ofis 365, koji se već od sjutra može naći na našem tržištu, saopšteno je Portalu Analitika iz kompanije. Nova verzija najpoznatijeg softvera za kancelarijsko poslovanje prilagođena je potrebama klijenata kod kuće ili na poslu. Novi program ima jednako dobre performanse bez obzira na uređaj sa kojeg se koristi.

Majkrosoft: Novi Ofis od sjutra dostupan u Crnoj Gori
Portal AnalitikaIzvor

„Nakon što su globalno predstavljeni ranije ove godine, Ofis 365 Houm Premium i Ofis 365 za poslovanje, koji svoje performanse crpe iz Klaud platforme, sada su stigli i u Crnu Goru.  Novi softver kreiran je sa ciljem da odgovori na potrebe rastućih obaveza bilo na poslu ili u domaćinstvu, tako što će korisnicima omogućiti pristup podacima u svakom trenutku, bez obzira na mjesto gde se nalaze ili uređaj sa kojeg im pristupaju.  Nova ponuda za kućne korisnike Ofis 365 Houm Premium paketa obuhvata kompletan set najnovijih Ofis aplikacija (Vord, Eksel, PauerPoint, Autlook, Pablišer i Akses) kojima se pomoću jednog naloga može pristupiti sa do pet različitih uređaja, uključujući i Vindous tablet PC i Mek. U okviru paketa koji godišnje staje 99,99 američkih dolara, odnosno 8,34 dolara mjesečno, nalazi se i SkajDrajv, baš kao i usluge Skajp poziva.

Majkrosoft Ofis 365 za poslovanje prilagođen je potrebama i budžetu malih, srednjih i velikih organizacija.

„Poslovni korisnici sada mogu dobiti potpuni Ofis 365 sa kojim su već upoznati, i to do pet uređaja, isporučenih, kao i uvjek, sa neprekidno unapređivanim Klaud servisom. Istovremeno, kompanija Majkrosoft Crna Gora je predstavila i unaprijeđene verzije tradicionalnog paketa pod imenom: Ofis Houm end Student 2013, Ofis Houm end Business 2013 i Ofis Profešnal 2013.

“Novi Ofis 365 je daleko više od samo nove generacije ovog paketa za kancelarijsko poslovanje i prije se može nazvati ponovo kreiranim Ofisom, sada kao servisu baziranom na Klaudu sa svim Ofis aplikacijama koje korisnici već poznaju i vole”, izjavio je generalni direktor Majkrosofta u Crnoj Gori Oliver Obradović, dodavši da moćna Klaud platforma predstavlja osnovu za razvoj svih budućih proizvoda koje će ova kompanija lansirati.

 

Portal Analitika