Politika

Kovačević: Danilović ne zna koliko je Lekić osvojio glasova

1504nikolakovacevicok
Š
ef Centralnog izbornog štaba Miodraga Lekića Goran Danilović ni danas ne zna koliko je glasao osvojio njegov nezavisni kandidat, ocjenjuje se u reagovanju člana izvršnog odbora DPS-a Nikole Kovačevića.

Kovačević: Danilović ne zna koliko je Lekić osvojio glasova
Portal AnalitikaIzvor

“Kako onaj ko ne zna koliko je glasova osvojio zna da je pobijedio? On prvo proglašava nepostojeću pobjedu Miodraga Lekića, potom negira ono što su u zapisnicima potpisali predstavnici opozicije, u međuvremenu uporno ponavlja da neće priznati nikakve rezultate sem onih koji se poklapaju sa željama DF-a, na kraju vrijeđa, omalovažava i diskriminiše ljude i u svemu tome očekuje da ne snosi nikakvu odgovornost. U trenutku kada od građana dobije odgovor adekvatan njegovom ponašanju, Danilović se služi oprobanom matricom i to automatski proglašava nekakvom „hajkom“ na njega. Bez trunke svijesti o sopstvenoj odgovornosti, nasumično zamišlja svoje „neprijatelje“, pridajući sebi mnogo veći značaj od onog koji realno ima kao puki istureni jurišnik trenutno pritajenog vojvode. Ovakvim činjenjem Danilović je otvoreno pokazao svoj stav prema građanima Crne Gore, posebno prema svima onima koji ne misle kao on”, navodi se u reagovanju dostavljenom Portalu Analitika.

Kako se dodaje, s obzirom na to da svi uzaludni pokušaji potiranja većinske volje građana propadaju jedan za drugim, Danilović je spreman da ide do kraja i da sa svojim političkim saborcima pokuša da ponovi januar 1998. godine.

“Na ruku im ide jedino lijepo vrijeme, pa su ovog puta iz repertoara rekvizita odabrali šatore umjesto balvana i kampovanje u centru grada, umjesto svakodnevne vožnje autobusima. Namjera im je ista kao i onda, samo što su zaboravili da su crnogorsko društvo i institucije 15 godina zreliji i mudriji i da ne nasijedaju olako na podmetnute prevare. U njihovim glavama januar još nije prošao, a još manje žele da stigne maj, jer su oba simboli njihovih poraza”, zaključuje se u reagovanju.

Portal Analitika