Politika

VEŠOVIĆ: Lekićev štab stiže čast onih koje su nepravedno optužili da lažu i kradu

2003vesovicok
S
vakog dana nam izborni štab nekadašnjeg tzv. nezavisnog kanidata za predsjednika Crne Gore Miodraga Lekića potvrđuje da ljude tretiraju kao brojeve i kao sredstva za ostvarenje njihovih loših namjera, koji nemaju pravo na svoje dostojanstvo i ponos, kazao je u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika portparol Demokratske partije socijalista Časlav Vešović.

VEŠOVIĆ: Lekićev štab stiže čast onih koje su nepravedno optužili da lažu i kradu
Portal AnalitikaIzvor

On je reagovao na izjavu predsjednika Lekićevog izbornog štaba Gorana Danilovića, koji je na svom Fejsbuk profilu napisao da je krenula hajka na njega, koja treba da skrene pažnju sa protesta kojih se vlast plaši.

- U njihovim očima ovo jeste hajka i to najgora, jer ih stiže čast onih koje su nepravedno optužili da lažu i kradu, naše ali i one koji su u njihovo ime čuvali biračke kutije i demokratske izbore u Crnoj Gori - naglasio je Vešović.

Prema njegovim riječima Lekićev izborni štab nema „stida da poredi svoje snove sa najvećim imenima i djelima prošlog vijeka, borcima za demokratiju i ljudska prava”.

- Oni koji danas hoće da diskriminišu građane i brišu njihovo pravo na izbor. Njihovi divni snovi, a za građane najveći košmari - navodi u svom reagovanju Vešović.

On podsjeća da Lekićev štab još uvijek nije saopštio konačan rezultat predsjedničkih izbora, održanih 7. aprila.

- Ali nikako da čujemo, da li izračunaše koliko su glasova dobili, pa makar ponovo lagali ili sabirali u tim čuvenim snovima. Možda nam usput i saopšte kako toliko „lavova” stade u mišju rupu, iz koje danima ne izlaze niti smiju. Zato i pozivaju druge na ulične proteste, da bi ih branili od onih koje su bez osnova beskrupulozno vrijeđali - zaključio je Vešović.

 

Portal Analitika