Društvo

Prijava protiv dva maloljetnika zbog sumnje da su opljačkali diskont "Laković"

hapsenjeok
S
lužbenici Ministarstva unutrašnjih poslova –Uprave policije, Područna jedinica Podgorica su danas, 12. aprila 2013. godine, podnijeli izvještaj protiv E.B. (17) i protiv S.R. (15), oba nastanjena u Podgorici, zbog osnovane sumnje, da su počinili krivično djelo krađa na štetu “HD Laković” D.O.O. iz Podgorice, saopšteno je iz Uprave policije.

Prijava protiv dva maloljetnika zbog sumnje da su opljačkali diskont "Laković"
Portal AnalitikaIzvor

Sumnja se, da su E.B. i S.R. u društvu sa još dva maloljetna lica koja nisu krivično odgovorna, 03. aprila 2013. godine, došli do kruga prodajnog objekta-diskonta “HD Lakovic”, koja se nalazi u ulici 4. jula u Podgorici, a potom iz kruga diskonta otuđili 23 komada aluminijumskih ploča i utovarili ih na zaprežno vozilo kojim su došli do lica mjesta. Nakon toga , kako se sumnja, E.B. i S.R. udaljili su se zaprežnim vozilom u pravcu naselja Konik, ali ih je ubrzo presreo policijski službenik i od njih su oduzeti otuđeni predmeti.

O događaju je obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici.

Od strane policijskih službenika Filijale za suzbijanje maloljetničke delikvencije- Područna jedinica Podgorica, prikupljena su obavještenja na okolnosti pomenutog događaja od E.B. i S.R. u prisustvu njihovih zakonskih zastupnika-roditelja.

Svi otuđeni predmeti su uz potvrdu vraćeni oštećenoj stran

 

Portal Analitika