Ostalo

Nadal: I dalje boli, ali bolje je

Nadalpobjeda2
Š
panac Rafael Nadal izjavio je za lokalnu televiziju Balearskih ostrva da i dalje ima problema s koljenom, ali da je spreman da igra.

Nadal: I dalje boli, ali bolje je
Portal AnalitikaIzvor

"Nakon nekoliko napornih treninga i fizikalne terapije, primijetio sam da me je boljelo više nego što su ljekari predviđali. Ipak, generalno se osjećam bolje“, rekao je peti teniser svijeta.

Španac još nije potvrdio da će biti spreman za Rolan Garos.

"Za sedam mjeseci mirovanja navikao sam se na negativne aspekte povrede. I dalje osjećam bol i svakodnevno radim na oporavku, ali ću moći da igram. Sada mi predstoje Monte Karlo i Barselona, a potom ćemo vidjeti“.

Nadalu predstoji pokušaj da osvoji devetu uzastopnu titulu na Mastersu u Monaku, ali Maljorčanin je standardno skroman u predviđanjima.

"Da ponovo pobijedim u Monte Karlu? Ne možete uvijek da pobjeđujete. Već sam trijumfovao u Akapulku, Sao Paulu i Indijan Velsu, ali moram da priznam da sam se tokom turnira u Sao Paulu osjećao veoma loše. Pobijedio sam, ali nijesam vjerovao sopstvenom tijelu. I dalje nije savršeno, ali sam spremniji, popravio sam brzinu i kretanje“, zaključuje Španac.

Portal Analitika