Društvo

Uhapšen Bjelopoljac, policija našla drogu i oružje

11heklerok
S
lužbenici Uprave policije, Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije su, u sadejstvu sa službenicima Područne jedinice Podgorica i Područne jedinice Bijelo Polje, u policijskoj akciji „Moreuz“ lišili slobode S.S. (41) iz Bijelog Polja.

Uhapšen Bjelopoljac, policija našla drogu i oružje
Portal AnalitikaIzvor

Od S.S. (41) iz Bijelog Polja policija je u Podgorici i Bijelom Polju oduzela 17,25 kilograma skanka i tri automatske puške, četiri pištolja i revolver, kao i 7.200 komada municije.

Policijski službenici su oko 02,35 časova, postupajući na osnovu operativnih saznanja, u Bulevaru Ivana Crnojevića u Podgorici zaustavili i kontrolisali putničko vozilo „VW Passat“, nikšićkih registraskih oznaka, kojim je upravljao S.S.

11orizjedroga
Pregledom vozila su u prtljažniku, ispod zaštitnog poklopca za rezervni točak, pronađene četiri kartonske kutije sa municijom, dok je uočen i rukohvat od vatrenog oružja.

Vozilo je potom odvezeno na parking ispred PJ Podgorica, gdje je policija pregledom u prtljažniku pronašla i oduzela automatsku pušku „Heckler & Koh“ cal. 9 mm, pištolj „Heckler & Koh“ cal. 40 S&W sa dvanaest metaka u okviru, pištolj marke „CZ“ cal. 9 mm i četiri kutije i jedan paket sa ukupno  7.200 metaka cal 7,62 mm.  Osumnjičeni S.S. je potom lišen slobode.

Dalje aktivnosti su istog dana preduzeli službenici PJ Bijelo Polje, koji su izvršili pretres kuće i drugih prostorija S.S. u Bijelom Polju, kao i pretres vozila „Grand Cherokee“ i „VW Golf II“ u vlasništvu ovog lica, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Portal Analitika