Politika

DAMJANOVIĆ: Medojević irelevantan, bitno je što kaže Lekić

253ad4v
Š
ef poslaničkog kluba Socijalističke narodne partije Aleksandar Damjanović kazao je u izjavi za Portal Analitika da je za tu partiju relevantno ono što kaže nezavisni predsjednički kandidat Miodrag Lekić, koji je dobio podržku SNP-a.

DAMJANOVIĆ: Medojević irelevantan, bitno je što kaže Lekić
Portal AnalitikaIzvor

Upitan da prokomentariše poziv predsjednika pokreta za Promjene Nebojše Medojevića upućen Pozitivnoj i SNP-u da se pridruže tom političkom bloku u bojkotu parlamenta dok se ne prizna pobjeda Lekića, Damjanović je kazao da su za SNP nerelevantne izjave bilo kojih pojedinaca i da je relevanto jedino što kaže Lekić.

- Što se tiče stava predstavnika određenih partija, on je iskazan na Kolegijumu kad je jednoglasno odlučeno da se sjednice odgode do saopštavanja konačnih rezultata.Niko na Kolegijumu nije pominjao bilo kakav bojkot, rekao je Damjanović.

Visoki funkcioner SNP-a je istovremeno najavio žestoku zakonodavnu inicijativu u Skupštini Crne Gore, na svim poljima, u pokušaju rješavanja nagomilanih problema građana.

- Mnogo je politike a malo struke, ekonomije i pokušaja rješavanja nagomilanih problema, od KAP-a, poreske politike, socijalne politike, svega onog što pritiska građane Crne Gore, zaključio je Damjanović.

 

 

Portal Analitika