Politika

Damjanović odgovorio Daniloviću: Napadi na SNP najviše štete Lekiću

oksasad
S
ocijalistička narodna partija će nakon kompletne provjere izbornog materijala iznijeti svoj stav na sjednici Državne izborne komisije, kazao je šef poslaničkog kluba te partije Aleksandar Damjanović. On je, u izjavi za Dnevnik TVCG, kazao da najviše štete od napada na SNP, ima Miodrag Lekić.

Damjanović odgovorio Daniloviću: Napadi na SNP najviše štete Lekiću
Portal AnalitikaIzvor

Šef Lekićevog izbornog štaba Goran Danilović juče je optužio predstavnike Socijalističke narodne partije za uzdržanost prilikom usvajanja izvještaja DIK-a.

- Prvo što mi je zapalo za oči je to što su kolege iz SNP-a u DIK-u bile uzdržane prilikom usvajanja izvještaja. Pitam se kakva je to vrsta uzdržanosti na očiglednu krađu građanske izborne volje, kazao je Danilović.

- Molim pojedince kojima je jedini posao u životu da daju izjave da malo pripaze kada daju izjave o SNP-u, jer za razliku od njih SNP nije nikad prevario građane Crne Gore. Istovremeno očekujem da prebrojavanje biračkog materijala koje je počelo u Crnoj Gori potvrdi naša očekivanja da je nezavisni kandidat Lekić dobio više glasova a što je i saopšteno iz izbornog štaba Demokratskog fronta i što su naša očekivanja, rekao je Damjanović.

Tako da, umjesto praznih floskula i pokušaja ubiranja jeftinih političkih poena treba da se sačuva izborna volja građana i da se provjeri birački materijal, kazao je Damjanović.

Prema preliminarnim rezultatima DIK-a Filip Vujanović, osvojio je 51,2 odsto glasova a Lekić 48,79.

 

 

Portal Analitika