Politika

KOLEGIJUM: Odgođene sjednice radnih tijela, kao i rasprava o KAP-u

0904skupstinaok
K
olegijum predsjednika Skupštine odlučio je da se sjednice radnih tijela parlamenta koje su trebale da se održe ove sedmice odgode za narednu, do kada se mogu očekivati konačni rezultati predsjedničkih izbora.

KOLEGIJUM: Odgođene sjednice radnih tijela, kao i rasprava o KAP-u
Portal AnalitikaIzvor

U saopštenju predsjednika Skupštine Ranka Krivokapića, navodi se da je Kolegijum podsjetio da su izbori za šefa države, trenutak pune afirmacije slobodne volje građana.

- U namjeri da otvori prostor bez političkih tenzija za slobodan, ustavan i zakonit rad institucija koje su nadležne za izborni proces, Kolegijum je donio odluku da sjednice radnih tijela planirane za ovu sedmicu odgodi za narednu, do kada treba očekivati i konačnu odluku nadležnih organa, kaže se u saopštenju.

Kolegijum Skupštine Crne Gore jednoglasno je odlučio i da da odgodi za iduću sedmicu raspravu o budućnosti Kombinata aluminijuma i nikšićkih rudnika boksita, objavio je portal Vijesti.

Navodi se da će se plenarno zasjedanje Skupštine uobičajeno održati po završetku rada radnih tijela, po tačkama koje su na dnevnom redu sjednice parlamenta.

Iz Demokratskog fronta je ranije poručeno da će poslanici tog saveza bojkotovati rad parlamenta do daljneg.

 

 

Portal Analitika