Muzika

Who See i Nina Žižić i dalje prvi na MTV listi

0404whosee
S
pot za pjesmu „Igranka“ sa kojom će se crnogorski predstavnici takmičiti na Eurosongu u Švedskoj, i dalje se nalazi na prvom mjestu MTV top liste „Domaćica“.

Who See i Nina Žižić i dalje prvi na MTV listi
Portal AnalitikaIzvor

Već nedjelju dana “Igranka” obara sve rekorde! Na zvaničnom kanalu Eurosonga na društvenoj mreži YouTube spot ima 958.089 pregleda.

Muziku za singl “Igranka”, napisao je hip-hop muzičar Skaj Vikler, za tekst su se postarali Deda i Noyz, dok je spot snimio Zoran Marković Zonjo.

0804igranka
Kotorski dvojac Who See zahvalio se društvenoj mreži Fejsbuk svim fanovima na podršci.

- Prije će gradonačelnik Nikšića postati čovjek pod imenom Mustang Raspopović, nego što će Crna Gora pobijediti na Evroviziji, tako da oko toga nema brige. Zacrtani cilj je ulazak u finale i sve ispod toga bio bi gorak poraz, kazao je za nedavno Pobjedu Zoran Marković Zonjo.

Na pitanje zna li ko će sve to biti na sceni u Malmeu i hoće li biti nešto slično spotu, Zonjo, koji je režirao spot za pjesmu "Igranka", je kazao:

- Znam, ali neću da otkrivam. Reći ću samo da nastup neće biti toliko glamurozan kao spot, jer će na sceni biti samo Noyz, Deda i Nina, što ne znači da će biti nezanimljiv. Sve smo iznenadili pjesmom i spotom, a mislim da ima potencijala i za još jedno iznenađenje kod živog nastupa, kazao je Zonjo.

Portal Analitika