Fudbal

Mesi pod znakom pitanja za duel sa PSŽ-om

MesiPovredda
F
udbaleri Barselone u srijedu dočekuju Pari Sen Žermen u revanšu četvrtfinala Lige šampiona, a još nije jasno da li će Lionel Mesi biti spreman za taj duel.

Mesi pod znakom pitanja za duel sa PSŽ-om
Portal AnalitikaIzvor

Prvi meč, koji je odigran u Parizu, završen je rezultatom 2:2, a upravo na tom susretu Mesi je povrijedio zadnju ložu i prve prognoze su bile da će se na teren vratiti za deset dana, što znači sljedećeg vikenda.

Mesi je u subotu propuštio trijumf svog tima nad Majorkom u Primeri i to je prvi meč na kojem nije igrao u Primeri zbog povrede još od sezone 2010/11. Tokom vikenda, Argentinac je bio na terapijama i radio je na fitnesu, ali još uvijek nije poznato da li će moći da izađe na „Nou kamp“ u srijedu uveče.

Barselona, ipak, ima razloga za optimizam, pošto je Sesk Fabregas, koji je zamijenio Mesija protiv Majorke, postigao ’het-trik’ dok se Tito Vilanova vratio na klupu poslije dvomjesečnog odsustva zbog oporavka poslije odstanjivanja raka. Takođe, Erik Abidal se vratio na teren poslije transplatacije jetre, a Katalonci imaju 13 bodova prednosti u odnosu na Real u Primeri i nijesu izgubili meč na svom terenu u Evropi više od tri godine.

Portal Analitika