Politika

Vujanović: Očekujem još ubjedljiviju pobjedu

0704vujanovic
K
andidat Demokratske partije socijalista za predsjednika Crne Gore, Filip Vujanović, kazao je da je uvjeren da će njegova pobjeda na predsjedničkim izborima biti ubjedljivija nego na prethodnim.

Vujanović: Očekujem još ubjedljiviju pobjedu
Portal AnalitikaIzvor

Vujanović je novinarima, nakon glasanja u podgoričkoj Osnovnoj školi „Maksim Gorki“, kazao da je ubijeđen da će izborni dan proći u demokratskoj atmosferi i da će to biti novi, snažan doprinos najvišim standardima demokratske zrelosti Crne Gore.

- Ubijeđen sam da će ova pobjeda biti veća nego prošlog puta, a podrška ovakvoj politici snažnija, da ćemo nastaviti s onim što je očekivanje naših građana, snažan ekonomski razvoj, da ćemo imati nove investuicije, obezbjediti uslove za nova zaposlenja, veće plate i penzije i veći kvalitet života građana - naveo je Vujanović.

On je kazao da će njegov mandat biti posvećen tim ciljevima, kao i intenziviranju integracija „koje su uslov života u Crnoj Gori“.

Na pitanje koja će mu biti prva odluka ako pobijedi na izborima, Vujanović je rekao da je to „poruka koju je već dao“.

- Da Crna Gora očekuje ekonomski razvoj, kako je bilo prvih godina nakon nezavisnosti, privući investicije, dovesti nove partnere, već započete investicije posebno na primorju nastaviti, imati nove investicije, posebno na sjeveru“, naveo je on.

Vujanović je kazao da je uvjeren da će Vlada tome biti posvećena.

- A moj mandat će biti posvećen snažnoj ekonomskoj promociji takvih vrijednosti Crne Gore, njenih prirodnih resursa i, iznad svega, afirmaciji šansi za poljoprivrednu proizvodnju zdrave hrane i iskorišćenja naših snažnih turističkih resursa“, zaključio je Vujanović.

 

Portal Analitika