Društvo

Mercator i Mall of Montenegro obilježavaju Svjetski dan zdravlja

0704-Merkator
M
all of Montenegro i Mercator Crna Gora obilježili su Svjetski dan zdravlja, u nedjelju 7. aprila od 10 do 13 časova u holu Mall-a i Hipermarketu Mercator, navodi se u saopštenju za medije.

Mercator  i Mall of Montenegro obilježavaju Svjetski dan zdravlja
Portal AnalitikaIzvor

U akciji besplatnog mjerenja šećera u krvi i krvnog pritiska, besplatne velnes analize  u koje spada procjena tjelesne težine, mišićne mase, organske masnoće i kalorijske potrebe organizma, te korisnih savjeta iz stomatološke ordinacije "Extradent" učestvovalo je nekoliko stotina građana.

Posjetioci su se mogli poslužiti jabukama, koje su simbol zdrave ishrane i ostalim zdravim proizvodima iz ponude hipermarketa Mercator, a na poklon su dobili  i korisne "alate" za brigu o zdravom i lijepom izgledu svoji zuba.

- Mercator-CG u svojoj ponudi nudi kvalitetne dijetalne programe, bezglutensku hranu, veliki izbor voća i povrća, te mnoge druge proizvode koji će ovakvim vidom prvenstveno nutricionističke promocije, pomoći potrošačima da pronađu svoj "recept" za zdravlje, stoji u saopštenju.

Na Svjetski dan zdravlja, Merkator tokom cijelog dana poklanja 10 odsto popusta na sve proizvode iz programa "Zdrav pravac".

- Mall of Montenegro i Mercator Crna Gora kao društveno-odgovorne kompanije žele da pokažu brigu o zdravlju svojih potrošača, te da podržavaju akcije koje imaju za cilj podsticanje zdravog stila života, i tako pomognu prevenciju bolesti kao što su kardiovaskularne bolesti i dijabetes, koje su među najrasprostranjenijima u Crnoj Gori, navodi se u saopštenju.

 

Portal Analitika