Iz AMSCG upozoravaju na moguće odrone

0704-Odron
U
Crnoj Gori se na većini puteva saobraća po suvim putevima, a na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući su odroni, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG), prenosi MINA.
Iz AMSCG upozoravaju na moguće odrone
Portal AnalitikaIzvor

Na putu Podgorica-Kolašin danas neće biti uobičajenih obustava saobraćaja.

Na magistralnom putu Rožaje-Špiljani u mjestu Bijela Crkva oštećen je trup puta, pa se saobraća jednom trakom naizmjenično.

U toku je rekonstrukcija tunela Tivran, na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane, zbog čega će se saobraćati u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na magistralnom putu Kotor-Lepetani zbog izgradnje kanalizacionog sistema Muo-Prčanj-Stoliv do završetka radova saobraćaj je u prekidu i preusmjeren na put preko Tivta.

Na dijelu magistralnog puta M-2, na dionici Debeli Brijeg-Kamenari postavljena je privremena saobraćajna signalizacija, zbog izgradnje kanalizacionog kolektora.

U mjestima Brčeli, Donji bukovik i Sotonići II saobraæa se jednom trakom naizmjenično, zbog sanacije klizišta.

Na magistralnom putu M-2.4 na dionicu Krute-Vladimir do raskrsnice za Ostros, zbog rekonstrukcije puta na mjestu radova saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na putu Podgorica-Danilovgrad, poslije skretanja za Malo brdo, saobraća se jednom trakom naizmjenično, zbog izgradnje potpornih zidova.

 

Portal Analitika