Abiznis

Stanković: Očekujemo novog partnera za Duvanski kombinat i izgradnju nove fabrike

06duvanskiok
R
adnici i menadžment Duvanskog kombinata Podgorica očekuju dolazak novog strateškog partnera i izgradnju nove fabrike. Savjet za privatizaciju i kapitalne projekte raspisao je četvrti tender za Novi duvanski kombinat, kojim je predviđena njegova djelimična privatizacija ili dokapitalizacija putem izgradnje fabrike.

Stanković: Očekujemo novog partnera za Duvanski kombinat i izgradnju nove fabrike
Portal AnalitikaIzvor


Menadžer za ljudske resurse Duvanskog kombinata

Nebojša Stanković

za radio Antea M je kazao da su u protekle tri godine dokazali da jedan od najstarijih kolektiva u Crnoj Gori može da opstane:



‘’Najveće očekivanje je početak izgradnje nove fabrike. Znamo da se već nekoliko godina kasni sa početkom izgradnje, što zbog objektivnih, što zbog subjektivnih poteškoća. Međutim, svi u Duvanskom kombinatu očekujemo da se ispune svi zaključci koje smo postigli sa Vladom Crne Gore prije tri godine - da se napravi nova fabrika, da svi radnici koji su ostali u Duvanskom kombinatu rade, i takođe da se nađe novi strateški partner. Mislim da smo u protekle tri godine svi zajedno, počev od menadžmenta pa do svih radnika, pokazali i Vladi i Crnoj Gori da Duvanski kombinat može da opstane, da jednim velikim entuzijazmom svih radnika možemo da napravimo da opstane jedan od najstarijih kolektiva u Crnoj Gori", kazao je Stanković.

 

foto: danas.rs

Portal Analitika