AMSCG: Oprez zbog klizavih puteva i odrona

5mokriputeviok
U
većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a na dionicama koje prolaze kroz usjeke ima sitnih odrona, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).
AMSCG: Oprez zbog klizavih puteva i odrona
Portal AnalitikaIzvor

Oni su naveli da je saobraćaj umjerenog inteziteta, i podsjetili da su dodatan oprez i poštovanje signalizacije potrebni na putevima na kojima su u toku radovi.

Na magistralnom putu Rožaje-Špiljani u mjestu Bijela Crkva oštećen je trup puta, pa se saobraća jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu M-2 na dionici Podgorica-Kolašin, zbog rekonstrukcije tunela četiri i deset, saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od devet do 11, od 13 do 15 sati i noću od 23 do tri sata. Za vrijeme prekida mogu se koristiti alternativni putevi.

U toku je rekonstrukcija tunela Tivran, na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane, zbog čega će se saobraćati u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na magistralnom putu Kotor-Lepetani zbog izgradnje kanalizacionog sistema Muo-Prčanj-Stoliv do završetka radova saobraćaj je u prekidu i preusmjeren na put preko Tivta.

Za sve vrste motornih vozila zatvoren je saobraćaj na desnoj traci na putu Podgorica-Danilovgrad psolije skretanja za Malo brdo radi izgradnje potpornih zidova. Saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na dijelu magistralnog puta M-2, na dionici Debeli Brijeg-Kamenari postavljena je privremena saobraćajna signalizacija, zbog izgradnje kanalizacionog kolektora.

Na magistralnom putu M-2 Petrovac-Podgorica zbog sanacija klizišta zabranjen je saobraćaj teška teretna vozila, odnosno šlepere i kamione sa prikolicom.

Na magistralnom putu M-2.4 na dionicu Krute-Vladimir do raskrsnice za Ostros, zbog rekonstrukcije puta na mjestu radova saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Portal Analitika