Abiznis

M:tel: Dva telefona za samo 9 eura i besplatni međusobni razgovori

mtel20
O
bzirom da vlada veliko interesovanje za nastavak akcije, kompanija M:tel opet nudi korisnicima za samo 9 eura paket u kom je sadržan android telefon ZTE Kis Lite uz postpaid paket po izboru korisnika, još jedan telefon Alcatel OT318D i prepaid paket Hello In.

M:tel: Dva telefona za samo 9 eura i besplatni međusobni razgovori
Portal AnalitikaIzvor

U ovoj promotivnoj akciji se postpaid i prepaid broju omogućavaju obostrano besplatni razgovori i dopisivanje narednih 24 mjeseca. Jedini uslov za besplatnu međusobnu komunikaciju je da korisnik prepaid paketa dopunjava račun sa tri eura, i ne mora odjednom već se dopune sabiraju tokom mjeseca, a korisnik ih slobodno troši.

Ističemo da će postpaid korisnici iz ove akcije imati pristup posebnom meniju *105# i putem opcije Dodaj 5, pokloni 10 eura, za 5 eura mogu dopuniti kredit prepaid broju iz akcije, a biće dopunjen duplo većim iznosom za potrošnju ka svim mrežama, tj. imaće 10 eura kredita. Ovu opciju postpaid korisnik može aktivirati jednom u toku mjeseca.

Ugovor za postpaid paket se potpisuje na 24 mjeseca, a korisnik može kupiti paket uz sve postpaid pakete iz ponude, već od my m:tel 5 paketa.

Portal Analitika