Društvo

Ekonomski fakultet: Školarine za najbolje sportiste među studentima

0404studenti
D
ekan Ekonomskog fakulteta dr Dragan Lajović povodom Dana studenata upriličio je prijem najboljih sportista među studentima Ekonomskog fakulteta i uručio im školarine na Ekonomiji i Studijama menadžmenta.
Ekonomski fakultet: Školarine za najbolje sportiste među studentima
Portal AnalitikaIzvor


Odbojkaši Ekonomskog fakulteta su osvajači četvrte zlatne medalje na takmičenjima u okviru Univerzitetske lige, dok su fudbaleri osvojili drugo mjesto.



Kako se navodi u saopštenju dostavljenom

Portalu Analitika

, dekan Lajović je tom prilikom istakao da je Ekonomski fakultet oduvijek podržavao svoje studente u  vannastavnim aktivnostima koje doprinose razvoju njihove ličnosti.



"Kroz sport, učite šta je fair play, timski rad, upornost i posvećenost, što predstavlja neophodne karakteristike budućih lidera u poslovnom svijetu*",naglasio je Lajović. Tom prilikom, dekan je članovima odbojkaške i fudbalske ekipe, zbog postignutih uspjeha, uručio školarine na Ekonomskom fakultetu i Studijama menadžmenta, što je predviđeno Pravilnikom Ekonomskog fakulteta o oslobađanju od plaćanja školarina.



Povodom Dana studenata, objavljen je i prvi časopis studenata Ekonomskog fakulteta "Inside" koji se može pronaci na web stranici Fakulteta.

Portal Analitika