Zabava

Sambora napustio turneju Bon Džovija

0404-Rici
G
itarista grupe Džon Bon Džovi, Riči Sambora napustio je sjevernoameričku turneju benda zbog "ličnih razloga", ali tvrdi da to nema veze s njegovim dugogodišnjim problemima sa zavisnošću od alkohola i tableta, prenosi portal Nezavisne.com.

Sambora napustio turneju Bon Džovija
Portal AnalitikaIzvor

„Hvala vam svima na brizi. Dobro sam, ali morao sam ostati u Los Anđelesu kako bih sredio neke lične stvari. Vidimo se uskoro.“, napisao je Sambora na svom Tviter profilu.

- Sambora (53) je u dva navrata, 2007. i 2011. godine, bio u rehabilitacionom centru kako bi se riješio zavisnosti od alkohola i tableta, a u utorak nije svirao s bendom na koncertu u kanadskom Kaljariju, stoji na portalu Nezavisne.com.

Zbog ličnih razloga Riči Sambora neće nastupati u ostatku ovog dijela turneje, a kako stoji u saopštenju benda  svi koncerti će biti održani kako je i najavljeno.

- Internetski portal TMZ.com, pozivajući se na anonimne izvore, tvrdi da je ovaj put razlog napuštanja turneje dugogodišnja napetost u odnosima s pjevačem i vođom benda Džonom Bon Džovijem, prenosi portal Nezavisne.com.

Bend sa turnejom "Because We Can" ima zakazanih 13 nastupa do kraja aprila u Kanadi i SAD-u, a u maju bend kreće na evropsku turneju koja će trajati do jula.

Foto: politika.rs

Portal Analitika