Fudbal

LE: Čelzi dočekuje Rubin, derbi u Istanbulu

LigaEvropeLogo
O
digrani su prvi mečevi četvrtfinala Lige šampiona, ali će i večeras biti fudbala - nastavlja se Liga Evrope takođe duelima četvrtfinala.

LE: Čelzi dočekuje Rubin, derbi u Istanbulu
Portal AnalitikaIzvor

Derbi večeri igra se na "Stamford bridžu" u Londonu đe Čelsi dočekuje ekipu Rubina. Šampion Evrope ne briljira ove sezone pod dirigentskom palicom Rafe Beniteza.

- Umorni smo, ali veoma zadovoljni. U prethodnih pet dana odigrali smo dvije veoma teške utakmice, na svu sreću pobijedili smo Mančester junajted i pozitivno ulazimo u meč sa Rubinom. Ruski tim nije za potcjenjivanje, igraju jako odbranu, brzo se prebacuju u napad i opasni su. Mi imamo problema sa povredama, ali vjerujem da ćemo nastaviti uspješan niz. Želja svih nas u klubu je da neosvajanje trofeja u Engleskoj nadomjestimo pobjedom u Ligi Evrope - istakao je Rafa Benitez.

Derbi će se odigrati u Istanbulu. Fenerbahče pred svojom publikom dočekuje Lacio.

- Fenerbahče je odlična ekipa. Pogotovo kada igra na domaćem terenu. Njihovi navijače prave atmosferu da ti se krv sledi u venama. Biće nam jako teško. Moji igrači moraju biti više psihički nego fizički spremni - rekao je Vladimir Petković.

U preostala dva susreta sastaju se Totenhem i Bazel, kao i Benfika i Njukasl. "Pijevci" važe za favorita u meču sa švajcarskim šampionom, a u duelu "orlova" i "svraka" blaga prednost je na strani lisabonskog tima. Svi mečevi na programu su od 21.05.

Portal Analitika