Region

Trifunović: Tijana je Tito, ujedinila je bivšu Jugoslaviju

oktrifun
G
ostovanje glumca Sergeja Trifunovića u emisiji "Veliki brat Magazin", prilikom koga je pozvao ljude da umjesto glasanja na izbacivanje iz rijaliti programa, daju novac u humanitarne svrhe, izazvalo je burne reakcije u zemljama bivše Jugoslavije.

Trifunović: Tijana je Tito, ujedinila je bivšu Jugoslaviju
Portal AnalitikaIzvor

Cio njegov nastup, a naročito pomenuta rečenica je prodrmala Srbiju i privukla pažnju na prave stvari - doniranje novca maloj Tijani.

Sergej je ocijenio da je popularnost rijaliti programa posljedica ukidanje kulture, koje za cilj ima sklanjanje od osnovnih problema.

- Daj ljudima hljeba i igara. Pošto nema para za igrane programe, tu je rijaliti šou. Ovakvi programi zapravo sklanjanju ionako zaludjele mozgove od suštine nekih osnovnih problema i tu imamo retardaciju u svakom smislu. Najlakše je vladati neobrazovanom masom, zato se kultura kod nas ukida sistematski - navodi Trifunović i dodaje da samo želi da se dijete vrati živo i zdravo.

- Samo želim da se dijete vrati živo i zdravo. Tijana će stvarno imati srce Jugoslavije,bukvalno. Ona jeste srce Jugoslavije, Tijana je Tito, ona je ujedinila sve nas - zaključuje Trifunović.

 

 

Portal Analitika