Rukomet

Milašević dvije godine u Francuskoj

MilasevicMirko
S
rednji bek crnogorske rukometne reprezentacije Mirko Milašević prema informacijama Dnevnih novina potpisao je dvogodišnji ugovor sa francuskim prvoligašem Biljerom.

Milašević dvije godine u Francuskoj
Portal AnalitikaIzvor

Još uvijek rukometaš Puerta Segunda ove sezone u španskoj ASOBAL ligi pruža fenomenalne partije, drugi je strijelac ekipe,a proteklog vikenda je lansirao svoj tim u fajnal for Kupa Kralja, gdje će igrati još Barselona, Atletiko Madrid i Logronjo. Odlična izdanja protiv Ademar Leona bila su najbolja preporuka da čelni ljudi Biljera pošalju ugovor po kojem će Milašević biti najplaćeniji igrač sledeće sezone. Biljer se trenutno bori za opstanak, ali će definitivno naredne sezone igrati Ligu 1, s obzirom da rukometni Savez Francuske želi da proširi ligu sa 14 na 16 klubova.

"Doveli smo igrača koji nam je bio potreban i siguran sam da ćemo sa Milaševićem dobiti mnogo. Pratili smo njegove partije ove sezone, iz meča u meč igra sve bolje i jasno nam je zašto je šef stručnog štaba želio baš njega",kazao je za klupski sajt direktor kluba iz Poa Felipe Žonet.

Podsjećanja radi Milašević je do sada nastupao za Crvenu zvezdu, Vojvodinu, Budućnost, Toledo, Alkobendas i švajcarski Arau.

Portal Analitika