Košarka

NBA: Tripl-dabl Brajanta u trijumfu Lejkersa

BrajanttKobi
T
ripl-dabl Kobija Brajanta u pobjedi Lejkersa i 50 poena Karmela Entonija protiv šampiona Majamija obilježili su veče između utorka i srijede u NBA ligi.

NBA: Tripl-dabl Brajanta u trijumfu Lejkersa
Portal AnalitikaIzvor

Njujork je slavio na Floridi sa 102:90, Lejkersi su bili ubjedljivi protiv Dalasa – 101:81, a u trećem meču večeri Vašington je dobio Čikago sa 90:86.

Karmelo Entoni u potpunosti je iskoristio neigranje LeBrona Džejmsa i odigrao je jedan od najboljih mečeva u karijeri ubacivši barem 50 poena treći put. Džej Ar Smit dodao je 14, a Felton 10 poena. U domaćem sastavu Kris Boš je imao 23 poena i 6 skokova, a Majk Miler dodao je 18 peona.

Fantastična partija Mela u Majamiju zasijenila je čak i tripl-dabl Kobija Brajanta protiv Dalasa. ’Crna mamba’ 19. put u karijeri je bio dvocifren u tri kolone a meč je završio sa 23 poena i po 11 skokova i asistencija. Dvajt Hauard je takođe bio odličan sa 24 poena i 12 skokova, a blizu tripl-dabla bio je i Pau Gasol sa 14 poena, 10 skokova i 6 asistencija.

Drugu pobjedu u nizu ostvario je Vašington na krilima sjajnog izdanja prve zvijezde Džona Vola. On je protiv Čikaga meč završio sa 27 poena, 8 skokova i 9 asistencija. U sastavu Čikaga Karlos Buzer imao je 19 poena i 12 skokova.

Portal Analitika