Fudbal

Fudbaleri Crne Gore daju 25.000 eura za Tijanu!

CrnogorskiFudbaleri3
F
udbaleri reprezentacije Crne Gore uplatiće novčanu pomoć od 25.000 eura, kako bi pomogli transplantaciju srca osmogodišnje djevojčice Tijane Ognjanović.

Fudbaleri Crne Gore daju 25.000 eura za Tijanu!
Portal AnalitikaIzvor

"Hrabri sokoli" su nakon remija sa Engleskom (1:1) u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo odlučili da se odreknu premija i da zarađeni iznos uplate na račun djevojčice. Inicijativa je, kako je objavio "Kurir" krenula od Andrije Delibašića i strijelca gola protiv Engleza Dejana Damjanovića.

"Igrači su između sebe odlučili da pomognu maloj Tijani. Odrekli su se premija za remi sa Engleskom. Čim uplata bude izvršena Fudbalski savez Crne Gore će potpunu informaciju objaviti na zvaničnom sajtu", rekao je portparol Fudbalskog saveza Crne Gore Ivan Radović.

Srpski glumac Sergej Trifunovic gostujući na B92 u emisiji magazin VIP Velikog brata održao je čas humanosti. On je apelovao na gledaoce da ne troše novac da putem telefonskih poziva izbacuju učesnike ovog rijalitija već da pomognu djevojčici.

I bosansko-hercegovački glumac Feđe Štukan je na račun djevojčice prebacio novac koji je prikupljao za spas jednog sarajevskog beskućnika, a koji je nažalost sakupljen prekasno.

Portal Analitika