Društvo

Limska regata

Sastanak-povodom-Limske-reg
O
vogodišnja, 14. po redu, Limska regata od Plava do Prijepolja, biće održana od  31. maja do 2. Juna, odlučeno je na današnjem sastanku turističkih organizacija, nevladinih organizacija i rafting klubova iz Bijelog Polja, Plava, Andrijevice i Prijepolja.

Limska regata
Portal AnalitikaIzvor

Kako se navodi u saopštenju NVO Euromost, direktirica Turističke organizacije Bijelo Polje Violeta Obradović kazala je da će ove godine poraditi na boljoj organizaciji ove manifestacije, kako bi turistički potencijali i ljepota Lima došli do punog izražaja.

- Inače sama regata, s obzirom da su organizatori regate iz opština  kroz koje prolazi rijeka Lim, iz Srbije i Crne Gore, daje primjer jedne dobre međugranične saradnje, i budućih zajedničkih projekata između turističkih organizacija, navodi se u saopštenju Euromost-a.

Predstavnici nevladinog sektora i rafting klubova će se u što većem broju uključiti u regatu, i staviti na raspolaganje svoje čamce, kako bi pokazali turistički potencijal rijeke Lim. Oni su pozavali sve ljubitelje splavarenja kao i ljubitelje rijeke Lim, da se 31. maja u što većem broju pojave u Plavu.

 

Portal Analitika