Društvo

Dogovor RTCG i Lekićevog štaba: Sučeljavanje u petak u 20 sati

31zgradaRTCokG
N
akon višesatnog razgovora predsjednika Savjeta RTCG Dušana Simonovića i generalnog direktora RTCG Rada Vojvodića, sa Goranom Danilovićem i Kočom Pavlovićem predstavnicima izbornog štaba predsjedničkog kandidata Miodraga Lekića, dogovoreno je da se duel Vujanović - Lekić održi u petak od 20 sati.

Dogovor RTCG i Lekićevog štaba: Sučeljavanje u petak u 20 sati
Portal AnalitikaIzvor

Emisija će trajati dva sata u skladu sa pravilima koja su uglavnom već ustanovljena u ranijim dogovorima RTCG sa izbornim štabovima. Tokom današnjeg sastanka predstavnici Lekićevog izbornog štaba oštro su kritikovali prilog televizije  kojim su prenešeni djelovi Lekićevog intervjua na televiziji Vijesti u emisiji "Načisto", i čak tražili sankcije za autora priloga i urednički tim.

No nakon dužeg razgovora došli su do kompromisnog rješenja o odgađanju sučeljavanja koje je trebalo da bude održano u utorak. Novi termin sučeljavanja je petak, 5. april, sa početkom u 20 časova.

Podsjećamo izborni štab predsjedničkog kandidata Miodraga Lekića prihvatio je poziv predsjednika Savjeta RTCG Duška Simonovića i generalnog direktora te medijske kuće Rada Vojvodića na razgovor o organizovanju TV duela dva predsjednička kandidata.

Sastanak čelnika RTCG i predstavnika Lekićevog štaba, počeo je nešto poslije 12 časova.

Lekićev izborni štab je preksinoć obavijestio javnost da prekidaju saradnju sa uredničkim timom RTCG zbog, kako su naveli, pristrasnosti prema predsjedničkom kandidatu DPS-a Filipu Vujanoviću.

 

Portal Analitika