Zabava

Madonin rođeni brat živi kao beskućnik!

0104madona
I
ako je poznata pjevačica nedavno postala i zvanično milijarderka, njen rođeni brat živi jednim sasvim drugačijim životom...

Madonin rođeni brat živi kao beskućnik!
Portal AnalitikaIzvor

Pedesetčetvorogodišnji brat brat poznate zvijezde, Antoni Čikone koji je beskućnik na ulicama sjevernog Mičigena, rekao je za „Dejli Mejl“ da njegovu sestru baš briga da li je on živ ili ne, prenosi b92.

„Ona živi u svom svijetu. Nikada je nisam volio, a ni ona mene“, rekao je on.

Antonio je beskućnik već više od godinu dana, otkako je prošlog oktobra izgubio posao u porodičnoj vinariji zbog problema sa alkoholom. On kaže da ni njegov otac, ni Madona nijesu uradili ništa da mu pomognu da ponovo stane na noge.

„Moj otac bi sigurno bio veoma srećan kada bih umro od hipotermije, jer onda više ne bi imao nikakvu obavezu prema meni. On je stara škola, odrastao je u depresiji. Ne želi da mu niko smeta. Ni on me ne voli, želi da budem nešto što nisam. Otac me uopšte ne poznaje“, rekao je on.

Kako svaka priča ima dvije strane, to je slučaj i sa ovom. Naime, porodična prijateljica porodice Čikone tvrdi da ovaj beskućnik ne želi da prizna da ima problem sa alkoholom.

„Oni su mu pomogli mnogo puta i dali mu bezbroj šansi. Madona mu je čak platila nekoliko rehabilitacija. Ali, alkohol je preuzeo njegov razum. Ubijeđen je u to da žele da mu naude.“, rekla je Keti Metejer.

foto: usmagazine.com

Portal Analitika