Zabava

Šokantno priznanje Džastina Timberlejka

24dzastin
P
oznati pjevač, koji trenutno obara rekorde prodajom svog novog albuma "The 20/20 Experience", objavio je na svom My Space profilu da se pojedinih nastupa uopšte ni ne sjeća...

Šokantno priznanje Džastina Timberlejka
Portal AnalitikaIzvor

Sigurno omiljeno lice u Americi, ove nedjelje debitovao je na "SXSW" festivalu sa svojim hitom "Suit & Tie" nakon čega je otkrio kako se mnogih drugih festivala ne sjeća, jer se na njima pojavljivao pod uticajem "različitih" supstanci.

"Ovo mi je bio prvi nastup na SXSW festivalu. Do sad sam bio na mnogim Koačela festivalima, na mnogim različitim, hm, supstancama", napisao je Džastin na svom MySpace profilu – "Bio sam na Koačeli puno puta, ali se ne sjećam mnogih stvari i neka ostane tako. Izgledalo je nekako kao da stojim na otvorenom polju. Jedne godine sam video grupu ’Nine Inch Nails’, a sledeće ’Weezer’ i sve vrijeme sam stajao na sred polja, znate, drogirao sam se kao lud".

Inače, spekuliše se da je Džastin ostavio poroke nakon što se u oktobru oženio glumicom Džesikom Bil. Njegova baka, Sedi Bomar nedavno je otkrila kako je Džastin počeo da kuva za svoju suprugu.

"Džastin je počeo sa mnom da provodi vrijeme u kuhinji i posmatra šta radim. On uđe unutra, stavi kecelju i želi da uči. Džesika je prava srećnica, jer joj on sad sprema odlične domaće pite", rekla je Džastinova baka kojoj je nedavno pjevač posvetio spot za singl "Mirrors".

Portal Analitika