Zabava

Kako su bez uloga na audicijama ostajali Bred Pit, Nikol Kidmen...

0104bred
V
ećina filmskih reditelja učinla bi sve da im u filmu igra Bred Pit, ali Ron Hauard je svojevremeno odbio poznatog glumca, jer jednostavno nije imao "ono nešto" što je njemu trebalo za film. Ali, to nije sve, jer Bred Pit nije jedini koji nije dobio ulogu na audiciji za njegov novi film: Na spisku su bila i takva imena kao što su Kijanu Rivs i Robert Dauni Džunior.

Kako su bez uloga na audicijama ostajali Bred Pit, Nikol Kidmen...
Portal AnalitikaIzvor

Trojica reditelja zaduženih za kasting na audicijama za Hauardov film odlučili su da prodaju snimke na kojima se nalaze holivudske zvijezde koje nijesu mogle da prođu stroge Hauardove kriterijume, prenosi Blic.

Na snimku se tako nalazi i Bred Pit koji nije djelovao previše zainteresovano za ulogu, pa je zaboravio tekst koji je morao da pripremi. Umjesto njega, ulogu u filmu "Bekdraft", je dobio Bili Boldvin, koji je više izgledao kao brat Kurta Rasela.

0104koneli
Daren Džulijen i Martin Nolan iz aukcijske kuće "Džulijens" uspjeli su da ubijede trojicu reditelja da prodaju kolekciju od 12 snimaka na kojima su prikazane kako su izgledale audicije početkom devedesetih.

Na njima se mogu vidjeti mladi Leonardo Dikaprio, Helen Hant i mnogi drugi glumci, a kao reditelj se pojavljuje Ron Hauard. Dikaprio je čitao tekst za seriju "Autsajders", ali nije dobio ulogu.

Na snimcima se nalaze Gvinet Paltrou i Helen Hant koje su bile na audiciji za film "Park iz doba jure", kao i Dženifer Koneli i Rasel Krou za "Blistavi um".

Na snimcima je i audicija Nikol Kidmen za film "Shattered" (1991), na kojoj je Australijanka briljirala i zapravo dobila ulogu, ali ju je kasnije ipak odbila.

Portal Analitika