Zabava

Entoni Čikone: Moju sestru Madonu nije briga da li sam živ

3003madoninbratok
M
adonin brat beskućnik Entoni Čikone sjedi sam na hladnoj klupi i pije alkohol iz papirne kese u sniježnom Sjevernom Mičigenu, u strahu da može umrijeti svakog dana.

Entoni Čikone: Moju sestru Madonu nije briga da li sam živ
Portal AnalitikaIzvor

To je potpuni kontrast od dekadentnog glamuroznog života njegove sestre, kao najprodavanijeg ženskog pop umetnika svih vremena i koja, ispostavilo se ove nedjelje, ima nevjerovatnih milijardu dolara. Entoni Čikone, koji živi na ulici skoro tri godine , tvrdi  da njegovu sestru ne zanima da li je on živ ili mrtav.

On je nedavno proveo mjesec dana u zatvoru, nakon što je uhapšen pod dejstvom alkohola u crkvi i zbog psovanja pred djecom, a nije bio u mogućnosti da plati kaznu.

Trenutno se bori da preživi oštru zimu. Izgubio je posao u porodičnom vinogradu, nakon što je otkriven da pije vino direktno iz bureta. Entoni tvrdi da njegova porodica oduvijek ima nešto protiv njega, a on treba samo njihovu “ljubav i brigu”. Njegov otac slomljenog srca izlazi na ulicu da mu donosi ostatke hrane.

Prije 16 meseci je prvi put otkriven Entoni Čikone kako spava ispod mosta, a iako je ova vijest obišla svijet, Entoni je i dalje bez krova nad glavom, a trenutno se bori da preživi oštru zimu.

- Madona uopšte ne mari da li sam mrtav ili živ. Ona živi u svom svijetu. Nikad je nisam mnogo volio, ali ni ona mene nije nikada voljela - kaže Entoni za “Mail online”

- Moj otac bi bio veoma srećan kada bih umro od hipotermije jer onda ne bi morali da brinu o tome. On je stara škola, odrastao je u depresiji - kaže 56-godišnji beskućnik.

Upitan zašto je u tom stanju, Entoni tvrdi da nema šanse da se vrati u porodicu.

- Radije bih da radim. Šta da uradim pod ovim okolnostima kada je moja porodica stajala protiv mene u potpunosti - kaže Entoni. On odbija da prizna da ima problem sa alkoholom.

- Ja sam ljudsko biće, možete me zvati kako hoćete. Alkoholičar je obilježje, a ja to ne volim- rekao je Entoni.

Portal Analitika