Društvo

Svečano otvoren četvrti sajam vjenčanja “Vaša Bajka”

3003deltaVB
Č
etvrti po redu sajam vjenčanja Vaša Bajka otvoren je u petak, u šoping molu Delta City. U svečanom programu otvaranja održan je defile vjenčanica u kojem su predstavljeni aktuelni modeli iz salona koji učestvuju na ovogodišnjem sajmu. Publika je uživala i u nastupima violinstkinje Verice Čuljković i orkestra Dobri Momci Podgorica.

Svečano otvoren četvrti sajam vjenčanja “Vaša Bajka”
Portal AnalitikaIzvor

U toku tri dana trajanja sajma biće predstavljena ponuda izlagača čiji su proizvodi i usluge vezani za osmišljavanje i organizovanje vjenčanja i zajedničkog života.

Zainteresovane buduće mlade i ove godine imaju priliku da na licu mjesta isprobaju izložene vjenčanice, fotografišu se u njima i tako pronađu onu koja im najbolje pristaje. Ove godine na sajmu se predstavljaju saloni vjenčanica: Storia d’amore, Studio Altimi, Pepeljuga, Na Zrnu graška i Valentini Spose. Budućim nevjestama će na raspolaganju biti i timovi frizera i kozmetičara iz salona Backstage, Madmazel i Believe by Biljana Mihaljević, koji će da daju praktične savjete i pomažu prilikom odabira adekvatne šminke i frizure.

3003deltaaaaVB

Budući mladenci imaju priliku i da izaberu najkreativniju svadbenu dekoraciju, a svu svoju kreativnost i maštovitost predstavljaju im agencije za dekoraciju: Evergreen, Happy Day i Lunna. Najljepše i najukusnije svadbene torte predstavljaju radionice kolača Čarolija i Marina torte i kolači, a najljepše pozivnice za vjenčanje Pozivnice za vjenčanje Maštanje.

Svoje radove mladencima predstavljaju fotografi i snimatelji specijalizovani za vjenčanja, Ivan Čojbašić i Foto i video ekipa. Ambijent i ketering za svadbena veselja predstavljaju restorani Imanje Knjaz i Sport Club, a mladenci imaju priliku i da odaberu destinaciju za svoje bračno putovanje iz ponude turističke agencije Millenium.

Budući mladenci u okviru sajma imaju priliku i da se upoznaju sa uslovima za dobijanje stambenih kredita u Erste banci.

3003deltaVB1

Svi izlagači posjetiocima nude specijalne sajamske popuste na svoje usluge, a pripremili su i brojna iznenađenja.

«Veliko nam je zadovoljstvo što je sajam vjenčanja Vaša Bajka postao tradicionalan i vjerujemo da će interesovanje budućih mladenaca biti veliko kao i svih prethodnih godina. Ove godine imamo i jednu novinu: u saradnji sa izlagačima pripremili smo nagradnu igru «Za bajkoviti početak», sa čak 25 nagrada, u 9 kategorija. U nagradnoj igri mogu da učestvuju posjetioci koji iskažu interesovanje za ponudu naših izlagača, bilo putem uzimanja promotivnog materijala ili rezervacijom usluga», kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreative i komunikacija u marketing agenciji Incognito.

Sajam vjenčanja Vaša Bajka traje od petka, 29. marta do nedjelje, 31. marta, u terminu od 10 do 22 časa. Izvlačenje nagrada u okviru nagradne igre «Za bajkoviti početak» biće održano u nedjelju, u 19 časova u okviru specijalnog programa zatvaranja sajma.

Portal Analitika