Politika

LEKIĆ: Šansa za pobjedu je ujedinjena opozicija

lekic22
N
ezavisni predsjednički kandidat Miodrag Lekić sinoć je, iz Mojkovca, pozvao birače da zajednički 7. aprila dođu do veoma važne pobjede, prenosi portal Café del Montenegro.

LEKIĆ: Šansa za pobjedu je ujedinjena opozicija
Portal AnalitikaIzvor

Lekić je obećao Mojkovčanima da će biti “autonoman predsjednik, koji će se uhvatiti u koštac sa ostalim institucijama, ne u cilju izazivanja nestabilnosti države, već radi namjere da se stane na put brojinih zloupotrebama”.

Kako je javio Radio Crne Gore Lekić je dodao da njegov protivkandidat ima objektivne probleme da shvati šta je autonoman predsjednik i da takvi predsjednici zaista postoje.

“Zato je Crnoj Gori neophodan takav predsjednik, jer se nalazimo pred istorijskim izazovom, koji se ne odnose na eventualne prijetnje spolja, već zbog “zla domaćega”. Moramo postaviti sebi pitanje, hoćemo li Crnu Goru, slobodnu i prosperitetnu ili zarobljenu od strane nekoliko ljudi, u kojoj su nam i sudbine zarobljene“, kazao je Lekić.

On je poručio da je u ovom trenutku opozicija ujedinjena, što je velika šansa za njenu pobjedu na predsjedničkim izborima.

"Ukoliko se to dogodi, biće to zasluga opozicije i svih građana Crne Gore, u suprotnom, preuzeću odgovornost“, istakao je Lekić.

Prema njegovim riječima kada je riječ o spoljnoj politici, ona svakako neće biti zasnovana na inferiornosti kao do sada po principu “Mi ćemo uradit sve što tražite od nas, a vi zažmurite na ono što radimo”.

"Poštovaću odnos snaga u međunarodnoj politici, a odluke donositi na osnovu ozbiljnih analiza i interesa države“, poručio je Lekić.

 

Portal Analitika