Region

Vučić: Ne svađam se sa Nikolićem

okvucic
L
ider SNS i prvi potpredsjednik vlade Aleksandar Vučić izjavio danas da se on i predsjednik Srbije dobro slažu i da će SNS smijeniti svakog svog ministra koji ne radi dobro, bez obzira da li su drugi partneri u vlasti zadovoljni radom svojih ministra.

Vučić: Ne svađam se sa Nikolićem
Portal AnalitikaIzvor

"Nije važno kada drugi kažu da su zadovoljni svim ministrima i direktorima. Ako vi jeste u redu, ali mi ćemo naše da ocijenimo i na kraju kada vidimo rezultate na semaforu, da li je narod zadovljan, i to ćemo raditi svakih šest mjeseci", poručio je Vučić na predizbornom skupu Srpske napredne stranke u Kovinu.

On je rekao da su Srbiji potrebne promene i da Srbije nema vremena da čeka, da mora brzo naprijed.

"Mi se ne takmičimo sa ostalima koliko ćemo da branimo nekog svog, već koliko ćemo biti uspješni, koliko ćemo dobrih ljudi dovesti i kakve ćemo rezultate da napravimo", rekao je Vučić.

Vučić je rekao da se on i predsjednik Srbije Tomislav Nikolić ne svađaju, niti će se u budućnosti svađati.

On je izjavio da politički protivnici pokušavaju da naprave situaciju i priikažu kako su on i predsjednik Srbije u svađi i kako ne postoji jedinstvo.

"I Tomu i mene je sramota da na to odgovaramo, ali da im olakšamo - ne svađamo se i nećemo se svađati. Mi nijesmo djeca koja zaboravljaju da šanse za promjene u Srbiji nisam donio ja već Tomislav Nikolić svojom pobjedom. On je otvorio vrata da Srbija može da krene putem promjena, da postane normalna", kazao je Vučić.

 

Portal Analitika