Društvo

Nezaboravno druženje crnogorskih fanova sa članovima Depeš moda

2903DM
P
et crnogorskih fanova legendarnog benda Depeche Mode vratili su se iz Beča gdje su prisustvovali eksluzivnoj promociji novog albuma ovog svjetski poznatog benda.

Nezaboravno druženje crnogorskih fanova sa članovima Depeš moda
Portal AnalitikaIzvor

Grupa crnogorskih Depeche Mode fanova imala je tako priliku da čuje materijal sa novog albuma “Delta Machine”, i to prije početka zvanične evropske turneje benda.

Crnogorski fanovi Depeche Mode boravili su Beču zahvaljujući nagradnoj igri Telekoma, pokrenutoj na Telekom Facebook stranici. Stiglo je mnogo zanimljivih prijava, fotografija, snimaka, tekstova, kojima su učesnici u nagradnoj igri ilustrovali zašto su obožavatelji muzike Depeche Mode-a.

2903DepecheMode

Nagrade su dobili korisnici Telekoma: Fadila Redžović, Dragana Kolčević, Admir Osmanović, Vaso Kaluđerović i Dino Redžepagić. Fadila je dobila i specijalnu nagradu: Meet&Greet i priliku da se upozna i druži sa članovima benda prije same promocije u Beču. Fadila je ovako opisala taj doživljaj, izražavajući zahvalnost Telekomu koji joj je omogućio da učestvuje u tom jedinstvenom događaju:

“Došao je i taj momenat dolaska u Musseum Quartier i iščekivanje prije ulaska u salu koja je bila pripremljena za prijem top fanova. Pili smo piće i razmjenjivali priče o članovima Depeche Mode benda, i svi istovremeno gledali u vrata kad će ući Dave, Martin i Andy…

Menadžer nas je potom prebacio u prostoriju rezervisanu za Meet&Greet - upoznavanje i slikanje sa njima. Sad ide najbolji dio - ušla su sva trojica i rukovali se sa svima nama - ponaosob!!!

Tako to rade legende i profesionalci! Ekipa njihovih ljudi nas je slikala, a ja sam bila kao u raju, i moja ruka se tako nađe na Dejvovom ramenu. Kako divno!”

2903DM1

Crnogorski Telekom se uključio u projekat koji je inače pokrenuo Dojče Telekom, kako bi u skladu sa sloganom “podijeli doživljaj” svojim korisnicima u omogućio da učestvuju u ekskluzivnom događaju kakav je promocija novog albuma legendarnog benda Depeche Mode.

 

Portal Analitika