Društvo

Uhapšen Podgoričanin zbog sumnje da je počinio razbojništvo

hapsenjeok
S
lužbenici Ministrstva unutrašnjih poslova –Uprave policije, Područna jedinica Podgorica su, juče 28. marta 2013. godine, lišili slobode i podnijeli izvještaj protiv M.R. (20) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo na štetu P.S. iz Podgorice i protiv K.M. (21) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo prikrivanje, saopšteno je iz Uprave policije.

Uhapšen Podgoričanin zbog sumnje da je počinio razbojništvo
Portal AnalitikaIzvor

Sumnja se da je M.R. 27. marta 2013. godine, u ulici Moskovskoj u Podgorici, nakon što je po prethodnom dogovoru sa još nekoliko lica, pratio P.S. koji se kretao u društvu sa još dva lica, prišao istom pokušavajući da ga izdvoji iz grupe i odvuče iza jedne stambene zgrade, a kada nije u tome uspio, M.R. je sumnja se, zadao P.S. više udaraca u predjelu glave i strgao mu zlatni lanac sa vrata.

Oštećeni P.S. je zatražio ljekarsku pomoć u Kliničkom centru Crne Gore i kod njega su konstatovane lakše tjelesne povrede.

M.R. je nakon toga, kako se sumnja, postupajući po prethodnom dogovoru predao zlatni lanac drugom licu koje je ovaj lanac prodalo K.M., koji, kako se sumnja, nije evidentirao navedeni otkup zlata u otkupnom bloku, čime je K.M. sumnja se počinio krivično djelo prikrivanje.

 

Portal Analitika