Politika

DANILOVIĆ: Biti "objektivan" novinar u kavezu, znači biti uz gazdu kaveza

danilovic
Š
ef izbornog štaba predsjedničkog kandidata Miodraga Lekića, Goran Danilović komentarisao je na svom Fejsbuk profilu novinare u Crnoj Gori. Danilović je istovremeno situaciju u Crnoj Gori uporedio sa političkim logorom odnosno kavezom.

DANILOVIĆ: Biti "objektivan" novinar u kavezu, znači biti uz gazdu kaveza
Portal AnalitikaIzvor

- Biti "objektivan" i "nepristrasan" novinar u političkom logoru - u kavezu, znači biti uz gazdu kaveza, napisao je Danilović, koji se u daljim komentarima osvrnuo na kritičare opozicije.

- Treba biti malo inventivniji od negdje naivno smišljene priče - oni kradu, opozicija ćuti jer joj odgovara! To nas optužuju na žalost i oni koji se, recimo, evo već godinama ne sjećaju da ocu i majci pomognu oko zamjene ličnih dokumenata. Velika priča, a u vlastitoj porodici nedostaje minimalna odgovornost. I vjerovatno, ja bih trebao prije nego sin ili ćerka da im pomognem oko dokumenata. Ne bi, takođe, bilo lako krasti volju kada bi pojedinci izašli i kazali: moga druga su zaposlili na ucjenu ili moju djevojku ucjenjuju. Znate li prijatelji da ovih prvih, bez novih dokumenata, a sa pravom glasa ima na hiljade. I šta da kažemo potom? Nigdje i nikada ne prećutimo ako zloupotrebljavaju ili kradu. Ipak, nemam riječi za građansku neodgovornost mnogih. I još nešto: po pravilu najžešći kritičari opozicije su doskorašnji glasači DPS-a. U redu ali ipak treba imati mjeru, napisao je Danilović.

 

 

Portal Analitika