Društvo

IVANIŠEVIĆ: Razobličiću kriminal i ucjene koje se prema meni sprovode

2703miroslav-ivanisevic
B
ivši predsjednik Senata Državne revizorske institucije Miroslav Ivanišević negirao je tvrdnje V.Đ.I., koja je u jučerašnjem intervjuu za „Dan” kazala da joj je on mjesečno plaćao 3000 eura alimentacije i rate za otplatu luksuznog automobila. Ivanišević je za „Vijesti” kazao da su ukupne uplate za alimentaciju, za sve vrijeme koje je plaća, 4200 eura.

IVANIŠEVIĆ: Razobličiću kriminal i ucjene koje se prema meni sprovode
Portal AnalitikaIzvor

- To je zbir ukupnih uplata i odnosi se na ukupan iznos alimentacije koju sam ja dao, zato što je to dovoljno za godinu dana koliko traje taj neformalni ugovor. To je ukupan iznos za čitavu godinu dana, na drugi način se utvrđivala ta obaveza, to je reket koji ću da dokažem. Jeste li nekad čuli da je neko dobrovoljno uplatio 3000 eura alimentaciju? Za automobil nikad nijesam nijednu ratu uplatio – rekao je Ivanišević Vijestima.

On je istakao da je zvanična tužba za alimentaciju V.Đ.I. odbijena. Ivanišević je rekao da je sve što je rekla V.Đ.I. laž i da ništa neće pojašnjavati preko medija već na sudu.

- Sve što ću ja da uradim je da razobličim klopku koja mi je postavljena, sve ucjene i kriminal koji je prema meni sproveden. To ću uraditi preko institucija sistema u procesima koje sam započeo i koje ću započeti – najavio je Ivanišević.

Portal Analitika