Fudbal

VIDEO: Trening Rome u znaku Totijevog jubileja

TotiRoma
K
apiten i legenda Rome Frančesko Toti na današnji dan prije 20 godina je debitovao u voljenom klubu kada mu je Vujadin Boškov dao šansu kao 16-godišnjaku.

VIDEO: Trening Rome u znaku Totijevog jubileja
Portal AnalitikaIzvor

Povodom velikog uspjeha i jubileja klub mu je spremio doček kakav zaslužuje na treningu, a on im se odužio riječima kako o penziji ni ne razmišlja.

Nešto prije 10 časova Toti je stigao sa dva prijatelja u trening kamp, a tamo nije bilo slavnih ličnosti, niti političara, već samo čelnici kluba i zaposleni u Romi. To nije bio običan radni dan, jer je kapiten proslavljao 20 godina od debija u Seriji A.

Prvo su mu saigrači napravili špalir, on se rukovao sa svakim posebno, a onda je završio na njihovim rukama, pa su ga bacali u vazduh...

"Još nije kraj, najbolje tek slijedi", pisalo je na ogromnom transparentu koji su razvukli na terenu, a poslije primopredaje poklona i 10-minutnog "časa ljubavi", svi su se vratili uobičajenim obavezama, a Toti je obradovao navijače riječima da će igrati još dugo.

"Kraj karijere? Šta vam je? Nema smisla da prekidam sad kad igram ovako. Inače, ovih dana sam razmišljao da popričam sa čelnicima Rome, jer želim nov ugovor", izjavio je Toti, a u intervjuu za Gazetu delo Sport je rekao kako samo Mesija vidi ispred sebe.

Portal Analitika