Društvo

Emili Sande pisala Krivokapiću: Među brojnim pismima, Vaše je za mene bilo posebno

emili
E
mili Sande
, ovogodišnja dobitnica nagrade Brit, zahvalila je na čestitkama koje joj je tim povodom uputio predsjednik crnogorskog parlamenta Ranko Krivokapić.

Emili Sande pisala Krivokapiću: Među brojnim pismima, Vaše je za mene bilo posebno
Portal AnalitikaIzvor

 

Ona u svojem odgovoru koji je Portalu Analitika proslijeđen iz Krivokapićevog kabineta, kaže da je bila ugodno iznenađena i počastvovana Krivokapićevim riječima i činjenicom da je izdvojio  svoje vrijeme kako bi joj uputio čestitke. „Među brojnim pismima i pozivima koje sam primila, Vaše je za mene bilo zaista posebno, te sam srećna što mogu podijeliti svoj uspjeh sa Vama i sa crnogorskim građanima. Tokom mojih brojnih posjeta bila sam preplavljena velikodušnošću ljudi u državi sa kojom sam na moje zadovoljstvo sada povezana kroz zajedništvo sa mojim suprugom Adamom. Vazda će imati posebno mjesto u mojem srcu, ne samo zbog toga što sam imala dovoljno sreće da ljetos razmijenim svoje bračne zavjete i da nastupim pred mojim fanovima u Kotoru, već zbog ljubaznosti, ljubavi, prijateljstva i topline crnogorskog naroda tokom mnogo puta kada sam imala sreće da vrijeme provedem kod vas“, piše britanska muzička zvijezda.

Ona završava riječima da se raduje ponovnom povratku u državu koja je doživljava kao svoju i nastupima za brojne fanove.

Portal Analitika