Društvo

Prijava protiv Beranke zbog sumnje da je počinila tešku krađu

hapsenje
S
lužbenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Područna jedinica Berane su, juče 27. marta 2013. godine, podnijeli poseban izvještaj protiv T.M.N. (42) nastanjene u Beranama, zbog osnovane sumnje, da je počinila krivično djelo teška krađa, saopšteno je iz Uprave policije.

Prijava protiv Beranke zbog sumnje da je počinila tešku krađu
Portal AnalitikaIzvor

Sumnja se, da je T.M.N. u novembru 2012. godine, počinila krivično djelo teška krađa na štetu fizičkog lica iz Berana, na način što je, sumnja se, po dolasku do kuće oštećenog koja se nalazi u ulici 13. Jula u Beranama, upotrebom podesnog sredstva, obila ulazna vrata kuće, a potom i vrata na prvom spratu kuće i u unutrašnjosti prostorija izvršila premetačinu. Nakon toga T.M.N. se, kako se sumnja, popela do ulaznih vrata koje vode u prostorije kuće na drugom spratu koja je takođe obila i iz unutrašnjosti prostorija, sumnja se, otuđila veću količinu parfema, nakit, bankovnu knjižicu, garderobu i druge predmete iz pokućstva.

Policijski službenici su odmah po saznanju za događaj o istom obavijestili Osnovno državno tužilaštvo u Beranama, izvršili uviđaj i izuzeli tragove sa lica mjesta radi vršenja vještačenja.

Obavljeno vještačenje je ukazalo na sumnju da je T.M.N. počinila pomenuto krivično djelo.

Prikupljena su obavještenja na okolnosti događaja.

Policijski službenici su, postupajući po naredbi nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi T.M.N. kojom prilikom su pronašli manji dio otuđenih predmeta, oduzeli ih i uz potvrdu vratili oštećenom.

 

Portal Analitika