Zabava

Tamara Đučić i Anđela Marković na finalu za izbor miss Ex-Yu Evrope

oktamara
C
rnogorske manekenke i modeli Tamara Đučić i Anđela Marković učestvovaće kao predstavnice Crne Gore na finalu za izbor miss Ex-Yu Evrope koji će biti održan u Parizu.

Tamara Đučić i Anđela Marković na finalu za izbor miss Ex-Yu Evrope
Portal AnalitikaIzvor

Izbor za mis Ex-Yu Evrope ima dugu tradiciju, održava se već 29 godina u Parizu. Svaki izbor je praćen spektakularnim programom i defileom najljepših djevojaka rođene ili porijeklom iz bivše Jugoslavije.

okandjela2Od 50 prijavljenih djevojaka iz Crne Gore, jedino su Anđela Marković i Tamara Đučić izabrane kao predstavnice Crne Gore.

- Uzbuđene smo, sto smo bas nas dvije izabrane. Iskreno, nijesmo se nadale, jer je bilo mnogo lijepih djevojaka. Jedina mana ovog izbora je, što moramo plaćati put, a do Pariza i nazad nijesu mali troškovi, kažu Tamara i Anđela za Portal Analitika.

- Ne sumnjamo da će biti nezaboravan boravak u Parizu. Na pravi način ćemo predstaviti našu zemlju. Tokom boravka tamo ćemo obavezno posjetiti Diznilend, kao i prošetati ulicama romantičnog Pariza. Obavezno popiti kaficu na vrhu Ajfelovog tornja. Mada postoji i velika mogućnost da produžimo boravak, jer to uvijek radimo kada odemo zajedno u neku zemlju. - izjavile su Anđela i Tamara.

Anđela Marković je iz Bijelog Polja, živi u Kotoru, a Tamara Đučić je iz Kotora i obje su bile lice dana Portala Analitike a Tamara i lice godine.

Kada je u pitanju takmičenje mnogobrojne ljepotice dobijaju priliku da iskoriste svoju ljepotu i šarm i postanu poznate manekenke, top modeli i promoteri poznatih kompanija i brendova. Ove godine takmičenje će biti organizovano u junu mjesecu.

oktamara12Miss ex-YU je zaštićena licenca, organizatori su: Zoran Milinković iz Pariza, poznat široj javnosti po organizaciji najvećih kulturnih događaja u Parizu i šire i Milojko Milanović osnivač izbora Miss Ex-Yu, poznati francuski modni fotograf.

Ovo jubilarno 30 finale izaziva veliku pažnju javnosti i medija čitave Evrope, i zbog toga je dobra prilika da kompanije markentiški prezentuju svoje proizvode i usluge, unaprijede izvoz, promovišu investicione potencijale i turizam.

Foto: Fejsbuk

 

Portal Analitika