Zabava

Severina otkrila tajnu vitkosti

28sevee
S
everina je beogradski koncert (subota, Kombank arena) rasprodala. U prijestonicu stiže sa sinom, a u publici će biti i njen izabranik Milan, prenosi Blic.

Severina otkrila tajnu vitkosti
Portal AnalitikaIzvor

Pjevačica koja će uskoro napuniti 41 godinu ispričala je kako je i dalje u zavidnoj formi - vježbe, uravnotežena ishrana i bez botoksa i krema protiv bora.

Hrvatska pjevačica Severina Vučković je već godinama među najpopularnijim likovima na estradi. Veza, raskid i pomirenje sa Milanom Popovićem samo su doprinijeli tome da se svaki njen korak budno prati. Pored njenog ljubavnog života, podjednako je fascinantno to što je nakon porođaja u formi na kojoj joj mogu pozavidjeti i puno mlađe žene.

Severina ima 58 kilograma na 171 centimetar visine. Trči, vježba i pazi što jede.

- Volim da vježbam, i to svakodnevno. Sve vježbe koje radim nijesu na spravama već na podu. Dugo vježbam na takav način jer se mišići ne jačaju, već se fino razvlače, a mogu ih raditi bilo gdje, u kući, u hotelskoj sobi ili u prirodi. Nekad gledam fitnes emisiju Vesne Mimice i radim vježbe uz nju u stanu. Vježbe su joj super. Ona je legenda. Imala sam i video-kasetu Sindi Kraford, ali samo zato što su neki htjeli da snimim nešto slično. Sa njom nijesam nikad vježbala - priča Severina.

 

Portal Analitika