Region

Ivana Mišković: "Mom ocu je unaprijed presuđeno"

miskovic
Ć
erka Miroslava Miškovića, Ivana MIšković Karić, u intervjuu za Nedeljnik, kaže da su njen otac i brat odlučni da pokažu da nisu krivi za ono za šta se terete.

Ivana Mišković: "Mom ocu je unaprijed presuđeno"
Portal AnalitikaIzvor

Ona je u tom intervjuu rekla da je Miroslav Mišković prihvatio da ga većina Srba ne podržava i da ga ne vole, ali da se nada da će ipak dokazati svoju nevinost.

"Srpskim političkim životom vlada populizam, tako da su se uvijek najeftiniji i najsigurniji poeni mogli dobiti napadom na Miroslava Miškovića i sve imućnije ljude. Moj otac i brat su odlučni u namjeri da pokažu da njihove krivice u svemu ovome nema. Imaju osjećaj da su unaprijed okrivljeni i da je ovo "kazna bez zločina", rekla je Ivana Mišković Karić za Nedeljnik.

Ona kaže i da je Miroslav Mišković prihvatio da ga većina u Srbiji ne podržava.

"S druge strane, nije se ni trudio da to promijeni nego je jednostavno shvatio da je to tako. Rekao bi 'Normalno je da me ne vole, i da sam ja čitao o nekom Miškoviću sve ovo što se piše da je radio i da radi pa i ja bih o tom čovjeku imao loše mišljenje'", dodala je ona.

Ćerka vlasnika Delta holdinga govorila je i o tome kako dane u zatvoru provode njen otac i brat, o novoj vlasti, o Ivici Dačiću, Aleksandru Vučiću, Borisu Tadiću, prijateljstvu Miškovića i Milana Beka, kao i o tome zašto je Fondacija Delta pisala patrijarhu Irineju jer ih nije pozvao na sjednicu Društva za podizanje Hrama Svetog Save. Foto: Nedeljnik

 

Portal Analitika