Društvo

IVANIŠEVIĆ: Podnosim ostavku, izvinjavam se porodici, građanima i državnim institucijama

2803ivanisevicpocetnaMiroslav Ivanišević, predsjednik Senata Državne revizorske institucije, podnio je ostavku na tu funkciju zbog neprikladnih intimnih snimaka objavljenih na Jutjubu: 

IVANIŠEVIĆ: Podnosim ostavku, izvinjavam se porodici, građanima i državnim institucijama
Portal AnalitikaIzvor

- Obavještavam crnogorsku javnost da podnosim neopozivu ostavku na funkciju predsjednika Senata Državne revizorske institucije cijeneći svoje ponašanje koje je zaokupilo medijsku i ostalu javnost nedostojnim državne funkcije.

Izvinjavam se svojoj porodici, građanima Crne Gore i državnim institucijama, smatrajući da u ovom aktuelnom trenutku naše stvarnosti ne želim da obavljanjem značajne državne funkcije predstavljam bilo kakvo opterećenje bilo kojim strukturama i procesima u Crnoj Gori.

Državna revizorska institucija danas stoji čvrsto na snažnim temeljima i vrijednostima čemu sam posvetio posljednje godine svog radnog angažmana. Zahvaljujem se kolegama i zaposlenim u DRI na saradnji i podršci koju sam uvijek uživao. Smatram da ću neopterećen državnom funkcijom, biti u prilici da u okviru institucija sistema i u sudskim procesima koje sam započeo dokažem da sam bio žrtva ucjena i kriminalnih aktivnosti zbog kojih vjerujem da će nosioci i izvođači snositi adekvatnu zakonsku odgovornost.

 

Portal Analitika