Politika

BOJOVIĆ: Pokazali smo da postoje građani koji vide tegobe Crne Gore

pravednaok2703
O
vi predsjednički izbori su nam omogućili da nepogrješivo detektujemo trenutnu crnogorsku relanost, iza koje se krije ogromno nezadovoljstvo društvenim prilikama i prigušeni bijes prema političarima koji ne pokazuju nikakvu volju za odricanjem i pronalaženjem dalekosežnih rješenja koje bi učinile život podnošljivijim, rekao je predsjednik Izvrnog odobora Pravedne Crne Gore Rade Bojović na večerašnjem Skupu zahvalnosti i nadahnuća.

BOJOVIĆ: Pokazali smo da postoje građani koji vide tegobe Crne Gore
Portal AnalitikaIzvor

Skup, koji je u podgoričkom hotelu Ramada organizovano u znak zahvalnosti onima koji su Bojoviću dali potpis podrške za predsjedničku kanidaturu prisustvovalo je oko stotinak ljudi.

Pored Bojovića okupljenim pristalicama obratili su se, između ostalh, član Izvršnog odbora Pravedne Branko Lukovac, član Savjeta partije Ilija Vujošević kao i predstavnici mladih.

Predsjednik Izvršnog odbora Pravedne se zahvalio svima koji su podržali njegovu predsjedničku kandidaturu i poručio da je „večerašnji skup organizovan u želji da pokaže široj javnosti da postoje građani koji istrajavaju unapređanju naše domovine, jer je nesebično vole i vide sve njene tegobe”.pravednazad2703

- Crnoj Gori pored dva izlokana politička puta potreban je  alternativni – treći politički i društveni put čiji oslonac mogu biti samo oni koji već dvije decenije istrajavaju na ideji nezavisne, ali demokratske pravne države, baš kao i oni koji su spremni da pokrenu reforme unutra samodovoljnih stranaka, ili nove genereacije koje već plaćaju ceh vratolomijama crnogorske političke klase – poručio je Bojović.

On je istakao da su pred građanima Crne Gpore tri izbora.

- Ako ne želimo biti dio ovakve vlasti koja je u stalnom bijegu od odgovornosti i koja je javni interes svela na puku ličnu kalkulaciju, niti želimo biti dio opozicije koja misli da se propagandnim šminkanjem može sakriti ružno političko naličje, onda su pred nama tri izbora – ili da ćutimo i trpimo ili da se selimo ili da se borimo za afirmaciju politike čije ideje bi neselektivno otvrile vrata boljoj budućnosti Cne Gore – poručio je Bojović okupljenim pristalicama. pravednazad12307
Portal Analitika