Politika

SNP: Milić u zvaničnoj posjeti Briselu

2703-Milic
P
redsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore, Srđan Milić, koji je i poslanik Skupštine Crne Gore i član Skupštinskog odbora za evropske integracije, kao i Odbora za ekonomiju, finansije i budžet, boraviće u Briselu, od 26. do  28. marta 2013. Godine – saopšteno je iz SNP-a.

SNP: Milić u zvaničnoj posjeti Briselu
Portal AnalitikaIzvor

Milić će u okviru aktivnosti koje se tiču evropskog puta Crne Gore, imati sastanak sa Štefanom Fuleom, evropskim komesarom za proširenje i politiku susjedstva, zatim Stefanom Saninijem,  direktorom Generalnog Direktorata  za proširenje Evropske unije, i ostalim njihovim saradnicima zaduženim za pitanja evropskih integracija Crne Gore i proširenja EU.

- Predsjednik Milić će se sastati i sa Eduardom Kukanom koopredsjedavajućim Parlamentarnog odbora između Skupštine Crne Gore i Evropske unije za stabilizaciju i pridruživanje,i  predsjedavajućim Delegacije za zemlje Zapadnog Balkana u EP – navodi se u saopštenju.

Tokom zvanične posjete Milić će se sastati i sa drugim zvaničnicima Evropske unije, Evropskog parlamenta, Direktorata za pravosuđe i ljudska prava i drugim.

- I ova posjeta Briselu rezultat je dobre saradnje i komunikacije koju Socijalistička narodna partija i predsjednik Milić imaju sa Evropskom komisijom i Delegacijom EU. Tokom susreta koje će Predsjednik SNP imati u Briselu, on će predstaviti  stavove  u vezi političko ekonomske situacije, sa posebnim akcentom na stanje u oblasti energetike, i naravno jačanja vladavine prava, i sposobnosti države i njenih institucija da se suoče sa svim elementima koji se tiču otvaranja poglavlja 23 i 24 – saopšteno je iz SNP-a.

Portal Analitika