Politika

Lekićev štab: Naš kandidat pobjeđuje u slučaju visoke izlaznosti

2503lekicok
M
iloš Bešić
i CEDEM su propagandna logistika DPS-a i njihov zadatak je da dezinformišu crnogorsku javnost, što je jasno konstatovano i u praksi više puta dokazano. Zato Izborni štab Miodraga Lekića nema potrebe da toj činjenici bilo šta dodaje, saopšteno je Portalu Analitika iz izbornog štaba nezavisnog predsjedničkog kandidata.

Lekićev štab: Naš kandidat pobjeđuje u slučaju visoke izlaznosti
Portal AnalitikaIzvor

“Po istraživanjima koje je za naše potrebe provela renomirana i pouzdana domaća agencija, nezavisni predsjednički kandidat Miodrag Lekić će pobijediti na predstojećim izborima. Lekićeva pobjeda će biti superiorna i ubjedljiva, ako izlaznost crnogorskih glasača bude na nivou parlamentarnih izbora. Uprkos nečasnim političkim trgovinama, najveći broj Bošnjaka neće glasati onoga koji je 1995. naftom pomogao da tenkovi Ratka Mladića uđu u Srebrenicu i onoga koji je 1996. na stanovnike Plava slao batinaše u uniformama. Pošto mu je SDP okrenuo leđa, a pošto ni najveći broj Albanaca neće glasati za režimskog kandidata, može se lako zaključiti da su manjine u ogromnom procentu protiv Filipa Vujanovića. Zato je pobjeda nezavisnog kandidata Miodraga Lekića izvjesna, a ta će pobjeda biti blistava ukoliko izlaznost bude velika”, navedeno je u saopštenju.

Kako se dodaje, sve to odlično znaju Milo Đukanović i njegov novi medijski savjetnik Beba Popović.

-Zato se šef režima razletio pa vrijeđa i prijeti po Crnoj Gori i zato se plasiraju kukavičja jaja u formi takozvanih istraživanja. Cilj najnovijeg CEDEM-ovog uradka je da obeshrabri glasače, da izazove apstinenciju i da tako spusti izlaznost. Možda bi i ostvarili kakav planirani efekat da su za ovu “istraživačku podmetačinu” iskoristili neko drugo ime, neko ime koje do sada nije iskompromitovano. Ovako, sa CEDEM-om kao izvršiocem, teško da će Beba Popović i Milo Đukanović bilo koga ubijediti u istinitost ovih smiješnih laži koje su nam danas poturili. Stepen pometnje unutar vladajućih struktura vidljivo je visok. Sve je više prljavog režimskog veša u javnosti, jer je sve manje prljavog režimskog novca na ulicama. A sve to nagovještava Veliku promjenu, koja će početi upravo 7.aprila, pobjedom profesora Miodraga Lekića- zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika