Fudbal

VUKČEVIĆ: Igramo za prvo mjesto u grupi

VukcevicSImon
S
imon Vukčevič, reprezentativac Crne Gore, smatra da je Engleska ima dosta zvučnija imena u timu od Crne Gore, ali da se njegov tim neće unaprijed predati.

VUKČEVIĆ: Igramo za prvo mjesto u grupi
Portal AnalitikaIzvor

Vukčević je u intervjuu za zvaničan sajt FIFA-e rekao da bi uspjeh protiv Engleske bio veoma značajan za njegov tim.

"Moramo dati sve od sebe na utakmici sa Engleskom. Bod protiv Engleske ili čak pobjeda bili bi značajni za naš tim, ali ni to nam ne bi bila garancija da ćemo se plasirati na Svjetsko prvenstvo", izjavio je Vukčević.

"Moramo da vjerujemo da možemo da se kvalifikujemo, i daćemo sve od sebe na utakmicama koje nam predstoje. Nalazimo se na čelu grupe, i ne želimo da izgubimo ono što smo stekli do sada. Naravno uvijek postoji mogućnost kvalifikovanja preko baraž mečeva", dodao je on.

On je dodao da je kvalitativno Engleska ipak dosta bolja od Crne Gore, ali da njegov tim ne pomišlja na predaju.

"Igramo za prvo mjesto u grupi. Crna Gora se ne može porediti sa Engleskom, jer njihovi igrači igraju u najboljim timovima najjače lige na svijetu", rekao je Vukčević.

"Imamo nekoliko igrača koji su jako talentovani. Prije svega mislim na Stevana Jovetića i Mirka Vučinića. Oni su veoma važni za našu igru, ali nekoliko puta smo igrali bez njih i uspijevali smo da ostvarimo dobar rezultat", dodao je on.

Portal Analitika