Društvo

Sjutra nastavak akcije ugradnje novih brojila

2503novobrojilook
A
kcija ugradnje novih elektronskih brojila nastavlja se sjutra u nekoliko crnogorskih gradova, najavljeno je u saopštenju Elektroprivrede, dostavljenom Portalu Analitika.

Sjutra nastavak akcije ugradnje novih brojila
Portal AnalitikaIzvor

-U Podgorici će brojila biti ugrađivana na lokacijama Braće Zlatičanin bb, Svetog Petra Cetinjskog bb, Ulica Slobode 1, 13A, Njegoševa 12, 14 i Karađorđeva 12, a u Herceg Novom na lokaciji Pijavica bb- precizirano je u saopštenju.

Nova brojila će se ugrađivati i u budvanskom naselju Rafailovići, kao i lokaciji Drumidran u Tivtu. U Nikšiću će se tzv. Pametna brojila ugrađivati na lokacijama Njegoševa 16, 17. i  Narodnih heroja 17.

“U toku radova na ugradnji novih brojila, u terminu od osam do 18 sati objekti u kojima se vrši ugradnja će biti bez napajanja električnom energijom. Detaljnije informacije potrošači mogu dobiti putem besplatne info linije, na broj 0800 80 785”, navedeno je u saopštenju.

Iz Elektrodistribucije Bar obaviještavaju javnost da će sjutra u terminu od 10 do 16 sati vršiti naizmjenična isključenja u trajanju od 30 minuta, zbog revizije  ćelija u trafostanici "Topolica”.

- U toku izvođenja radova potrošači će naizmjenično po 30 minuta biti bez napajanja električnom energijom u navedenom periodu. U slučaju nepredviđenih, dodatnih radova na opremi i uređajima vrijeme beznaponskog stanja biće produženo. Vremenske prilike ne utiču na izvođenje radova- zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika