Svijet

Bivša engleska manekenka uradila 330 estetskih operacija

2503aliciadouvallok
A
liša Duval
, bivša engleska manekenka i majka dvije djevojčice, imala je samo 17 godina kada se podvrgla prvoj estetskoj operaciji dojki, a od tada je čak 16 puta operisala grudi, šest puta nos i 11 puta kožu oko očiju. Operisala je jagodične kosti, a zatim uklanjala implantate, a jednom je zatezala lice.

Bivša engleska manekenka uradila 330 estetskih operacija
Portal AnalitikaIzvor

Da bi imala uži struk skratila je i par rebara, skratila je i prste na stopalima da bi “ljepše izgledala” na štiklama, smanjivala je stomak i ugrađivala implantate u zadnjicu i bradu, koje je nakon toga ponovo odstranjivala.

Sve zajedno - preživjela je čak 330 uspješnih i manje uspješnih kozmetičkih intervencija i operacija, na koje je potrošila oko milion funti.

Svi ostali troškovi - stan, odjeća, pa čak i hrana - pali su u drugi plan. U jednom trenutku je toliko očajnički željela da izgleda drugačije, da je imala po jednu operaciju nedjeljno.

- Ako se izuzme školovanje moje kćerke, sav novac sam trošila na operacije. Jela sam pasulj sa tostom i nikada nisam bila na odmoru. Čak sam uspjevala da ubijedim svoje partnere da mi plate operaciju- kaže Duval.

A da li je poslije svega zadovoljna? Daleko od toga.

- Toliko puta sam operisana da ne mogu da pokrenem mišiće na licu. Ne mogu ljudski ni da se nasmijem i ne mogu da dišem na nos. Da se nisam operisala, danas bih izgledala mnogo bolje -kaže ona.

Prijatelji su pokušavali da je zaustave, ali bezuspješno.

- Čak me je i kćerka molila da prestanem, ali ja sam nastavila. Bila sam ubijeđena da će sljedeća operacija sve dovesti u red i nikoga nisam slušala - kaže ova Britanka.

Portal Analitika